Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’sundan Twitter Yorumu: “Bizi Öldürmeyen Şey Güçlendirir”

Dün gece Twitter hesabı hacklenen Changpeng Zhao kısa süre önce Instagram hesabından bir duyuru yayınladı.

Ticaret hacmi bakımından dünyanın en büyük borsası olan Binance’in CEO’su Changpeng Zhao dün geceki saldırının ilk kurbanlarından biriydi. Elon Musk, Barack Obama gibi isimlerin yanı sıra Changpeng Zhao’nun hesabını da ele geçiren hackerlar kendisinin hesabını insanları kandırmak için kullandılar.

Açıklama Geldi

Binance CEO’su Changpeng Zhao Twitter hesabı hacklendikten sonra Instagram hesabını kullanmaya başlamış gibi görünüyor. Bundan bir saat önce Instagram üzerinden bir not paylaşan Changpeng Zhao, “Twitter’daki sorunlar çözülünceye kadar” Instagram hesabından paylaşım yapacağını açıkladı. Zhao ayrıca Binance ile ilgili duyuruların da doğrudan Binance’in kendi blogu üzerinden yayınlanacağını söyledi.

Bunun yanı sıra dün gece yaşanan hack saldırısıyla ilgili de genel bir değerlendirme yapan Zhao öncelikle “Elon Musk ve Bill Gates gibi isimlerden önce saldırıya uğramış olmaktan” gurur duyduğunu söyledi. Bunun ardından kripto para camiasına bir teselli mesajı da veren Changpeng Zhao, “bizi öldürmeyen şey güçlendirir” diyerek geleceğe dair umutlu bir mesaj bırakmış oldu.

 

View this post on Instagram

 

🙏

A post shared by Cz (@changpengzhao) on

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment