Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su: Amazon Er ya da Geç Bir (Kripto) Para Çıkarmak Zorunda

Binance CEO’su Changpeng Zhao, geçtiğimiz gün Twitter’da aktif bir şekilde yer aldı ve bazı konulara değindi. Başarılı yönetici, e-ticaret konusunda kripto para kabulüne ilişkin değerlendirmeler yaparken, bu tarz e-ticaret sitelerinin neden kripto para kabul etmediğini anlayamadığını belirtti.

Zhao,  kripto paraların çok daha hızlı, güvenilir ve kolay bir ödeme metodu olma potansiyeli taşıdığını belirtirken, daha sonra kendisine yöneltilen bir soruya ise enteresan bir yanıt verdi.

‘Dan the Bull’ takma adlı kullanıcının kendisine hitaben yazdığı ”Jeff Bezos eğer kripto paraları kabul ederse tüm dünya onu takip eder.” tweetine ise Zhao, şöyle yanıt verdi:

”Zaten bana kalırsa Amazon er ya da geç bir para birimi çıkarmak zorunda.”

Aslında Zhao’nun söylediği bu şey, kripto para piyasalarının da bir süredir beklediği ama fazla dillendirilmeyen bir iddia. Bu beklenti, son dönemde yavaş yavaş artarken; Amazon gibi bir devin kripto para kabul etmesinin ya da bir kripto para çıkarmasının, şu anda son derece ‘çömez’ olan Blockchain ve kripto para sektöründe dev bir adaptasyonunun kapısını açacağı belirtiliyor. Yani bu tarz bir hamle, kripto para ve Blockchain’in gerçekten de kendisini ispat ettiği an olabilir.

Son dönemde Blockchain konusunda yaptığı araştırmalar ile adından söz ettiren Amazon’un, gelecekte bu tarz bir kripto para kabulü yoluna gidip gitmeyeceği ise büyük bir merakla bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment