Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitTorrent Toplu Satış Fiyatının 6 Katından Alıcı Buluyor! BTT’nin Değeri Yüzde 50 ve Üzeri Artış Yaşamakta

28 Ocak tarihinde başarılı bir şekilde gerçekleştirilen BitTorrent tokeninin toplu satışı, topluluktan veya ‘bazı kişilerden’ ilgi toplamaya devam ediyor. 59.4 milyar tokenin teknik aksaklıklara rağmen sadece 18 dakikada satılması belirli sinyallere işaret etse de, gün içerisinde ve satıştan bu kadar kısa süre sonra %50 civarı bir fiyat artışını birçok kişi beklemiyordu.

Binance Launchpad ile yapılan bu satışta, dünyanın ticari hacme göre en büyük kripto para borsası Binance‘nin de payını es geçmemek gerekiyor. Basın saatine göre BitTorrent Token (BTT) ilk satışa çıkarıldığı fiyatın 6 kat üstüne alıcı bulmakta ve anlık değer artışı %50’yi geçti. BitTorrent’in ticari hacmi 24 saat içerisinde 200 milyon doların üstüne çıkarak, neredeyse çoğu ICO’da görülmeyen bir performans sergiliyor.

BTT_binance-min

Basın saatine göre 20 satoshi veya 0.000677 dolar değerinde olan BTT, ICO piyasasının öldüğünün düşünüldüğü bu vakitlerde yarattığı hacim ile şüphelere de yol açmakta. Özellikle geçtiğimiz tarihlerde Tron tarafından satın alınan BitTorrent’in eski yöneticisi, Justin Sun hakkında olay açıklamalarda bulunmuş ve BTT’nin olası bir manipülasyona uğrayabileceğini ifade etmişti. Bunun yanı sıra ICO’nun böyle bir ayı piyasası esnasında piyasaya çıkmasından günler sonra %50 ve üzeri yükseliş yaşaması, pump ve dump şüphelerine de mahal veriyor.

Yine de ICO’nun arkasında Tron ve dolaylı yoldan Binance gibi iki devin olması, elde edilen yükseliş ve hacmin  organik bir büyüme olabileceği anlamına da gelmekte ki bunun cevabını ilerleyen günlerde yaşanan fiyat grafiğinden görebiliriz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment