Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su Bitcoin Yükselişi Üzerinden Jim Cramer İle Alay Etti: FUD’a Devam!

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), kripto karşıtı popüler sunucu Jim Cramer’ı yanlış Bitcoin (BTC) ve kripto para tahmininden dolayı yeniden tiye aldı.

CEO CZ 15 Ocak tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Cramer’ın paylaşımını alıntılayarak ondan FUD yaymaya çalışmaya devam etmesini rica etti. Cramer’ın kripto para birimlerinin çökeceğine dair paylaşımını Bitcoin yükselmeden hemen önce yaptığına dikkat çeken CZ, finans piyasalarınca bilenen “Cramer Etkisi” fenomenine tekrar atıfta bulundu.

CEO, Cramer’ın 9 Ocak tarihinde kripto para yatırımcılarına kripto yatırımlarını bir an önce tasfiye etmelerini tavsiye ettiği paylaşımını alıntılayarak şu ifadelerde bulundu:

Cramer etkisinin doğruluğu kanıtlandı. Cramer bu paylaşımı 9 Ocak’ta Bitcoin 16.000 dolardan 20.000 dolara yükselmeden bir gün önce yayınladı. Bay Cramer, lütfen kripto para piyasasına korku ve panik yaymaya çalışmaya devam edin!

Cramer ve CZ arasındaki atışma uzun bir süredir devam ediyor. Yakın geçmişte Cramer, ABD’de popüler bir bahis sitesinin Binance’ten daha güvenli olduğunu iddia etmiş ve kısa bir süre sonra ilgili sitenin siber saldırıya uğraması üzerine CEO CZ, popüler sunucunun paylaşımını alıntılayıp kendisini tiye almıştı.

Öte yandan sosyal medyada bazı kullanıcılar, Cramer’a hak vererek tarihi zirvesinden %70’in üzerinde düşüş gerçekleştirmiş bir varlığın %25’e yakın değer kazanmasının herhangi bir şeyi kanıtlamadığını iddia etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!