Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su Bitcoin Yükselişine İşaret Etti, Boğa Piyasası İçin Tavsiye Verdi!

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), Bitcoin (BTC) yükselişine dikkat çekerken yatırımcılara boğa piyasasına dair tavsiye verdi.

Binance CEO’su CZ 21 Ocak tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Bitcoin’in 23 bin doların üzerine çıktığı bir grafiğe yer vererek “Bitcoin öldü” haberlerine atıfta bulundu. Geçmişte pek çok defa kripto para piyasasının tekrar toparlanacağını belirtmiş olan CEO, yatırımcıları yükseliş sırasında dikkat etmelerine yönelik tavsiyelerde bulundu.

CZ Bitcoin’in yükselişine dair yaptığı paylaşımın ardından yayınladığı bir başka gönderide, yatırımcılara boğa piyasaları sırasında risk yönetimi yapmayı bırakmamaları gerektiği konusunda uyardı. CEO, yatırımcıların sermayelerini tek bir token’a yatırmamalarını ve hızla yükselen fiyatlar karşısında FOMO’ya kapılmamalarını tavsiye etti.

Yeni yıla pozitif bir başlangıç yapan Bitcoin son 30 günde %40’a yakın değer artışı yaşayarak uzun zamandır görülmemiş bir performansa imza attı. Yaşanan ralli yatırımcıları umutlandırırken ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) eski yetkilisi John R. Stark, bu yükselişin piyasa manipülasyonundan ibaret olabileceğini öne sürdü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!