Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su: BNB Artık Fiyatı Yükseltmek İçin Arz Düşürmeye İhtiyaç Duymuyor!

Binance kripto para borsası bugün yaptığı bir duyuru ile dokuzuncu BNB token yakma işlemini tamamladıklarını ve toplamda 2 milyon adetten daha fazla BNB’nin ilk piyasaya çıkıştan itibaren yok edildiğini doğruladı. Bu işlem esnasında yakılan BNB’lerin o anki piyasa şartlarına göre toplam değeri ise 37 milyon dolar seviyesine ulaştı.

Binance CEO’su Changpeng Zhao da konu hakkında yayınladığı bir gönderide, token yakma işlemi hakkındaki fikirlerini açıkladı. Özellikle 2019 yılının üçüncü çeyreğinde BNB’nin gösterdiği performansa dikkat çeken CZ, marjin işlemlerin borsaya gelmesi ile BNB’nin olumlu etkilendiğini itiraf etti.

Binance’nin en güncel girişimlerinden olan vadeli işlem platformu Binance Futures’in da BNB’ye ciddi katkı sağlayacağını belirten CZ, bunun etkilerinin ise 2019 yılının dördüncü çeyreğinde ortaya çıkabileceğini dile getirdi. Artık arzı düşürmek için BNB satın almaya gerek duymayacaklarını da açıklayan CZ, yeni şartlar altında fiyatı arttırmak için arzı düşürmenin şart olmadığını itiraf etti.

Binance Coin’in white paper’ında yazdığı gibi token yakma işlemlerine devam edip etmeyeceği ise merak ediliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment