Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Cash, Binance DEX’e Eklenecek!

Dünyanın en popüler kripto para birimlerinden birisi olan Bitcoin Cash, görünüşe göre yeni bir platformda daha listelenecek. Dünyaca ünlü kripto para borsası Binance geçtiğimiz aylarda kendi merkeziyetsiz kripto para platformu Binance DEX’i tanıtmış ve yavaş yavaş listelemelere başlamıştı.

Changpeng Zhao yeni yaptığı bir açıklamada Binance DEX üzerinde Bitcoin Cash’in listelenebileceğini belirtti ve bunun için BCH’nin Binance Chain tabanlı bir verisyonunun olması gerektiğini dile getirdi. Bu da aslında BCH-1FD isimli yeni bir token’in Binance Chain üzerinde üretilmesi ile gerçekleştirilebilecek. Bitcoin Cash bu sayede DEX’e eklenen üçüncü kripto para birimi oldu ve daha önce Bitcoin ile XRP’nin Binance Chain versiyonları listelenmişti.

Binance DEX Diğerlerine Göre Avantajlı

BCH-1FD temel olarak BCH değerine endeksli bir token olmanın yanı sıra, kullanıcıların normal kullandıkları BCH cüzdanlarını kullanarak alım satım yapabilmelerini sağlayacak. Borsanın planı ilk başta 2 milyon dolarlık BCH endeksli token piyasaya sürmek ve daha sonra piyasa talebine göre bunu arttırmak veya azaltmak. Kullanıcılar sahip oldukları DEX token’lerini hiçbir sıkıntı yaşamadan şirketin ana borsasından da alıp satabilecekler. Bu da aslında birçok DEX platformunda yer almayan bir destek ve avantaj.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment