Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitfinex ”Sınırsız Komisyon” İçeren Yeni Programını Duyurdu!

Dünyanın en popüler kripto para borsalarından Bitfinex, kullanıcılara ”sınırsız komisyon kazanma şansı” sunduğunu iddia ettiği yeni sadakat programını tanıttı.

Bitfinex Affiliate Program isimli yeni girişim, aslında kademeli bir komisyon yapısına sahip ve katılımcılar sosyal medya ağları sayesinde 3 kata kadar ek komisyon kazanabiliyorlar.

”Üyeliği kabul edenler ve bu üyeleri platforma çekenler en az 500 Tether değerinde UNUS SED LEO token’ine sahip olma gibi belirli kriterleri yerine getirdiklerinde, üye olanların komisyonlarına 2.16 kata kadar ek kazanç eklenebilecek.”

Bitfinex yetkilileri konu hakkında yaptıkları açıklamada programa kayıt olan kişilerin komisyon yapısından yüzde 38’e kadar işlem ücreti kazanabileceğini ve referans kodu ile katılanların ise yüzde 6 civarında işlem ücreti iadesi alabileceğini ifade etti.

Bitfinex programı Twitter üzerinden de duyurdu ancak buna çok fazla ilgi duyulduğu söylenemez. Özellikle Binance Futures platformu ile türev piyasasında ciddi bir rakiple karşılaşan Bitfinex, alanında hala lider olsa da uzmanlar bunun uzun süre devam etmeyeceğini düşünmekte.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment