Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su CZ: Güvenlik Birçok Borsa İçin ‘Çerezlik’ Bir İş

Malta’da düzenlenen ve sektörün önde gelen birçok isminin katıldığı Blockchain etkinliği Delta Summit esnasında Bloxlive TV’ye bir röportaj veren Binance CEO’su Changpeng Zhao, Binance ve sektörün geleceğine ilişkin konuştu.

Binance CEO’su, kripto para borsasının başında olmanın iyi ve kötü yanlarını açıklarken, güvenlik konusuna da değindi. Zhao, yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

”Bir borsanın başında olmanın elbette zorlukları var. Ancak bunlar pek gözünüze batmıyor. Örneğin güvenlik konusunu ele alalım. Bana kalırsa, güvenlik konusu işin en kolay kısmı. Esas zor olan kısım, ürünü ortaya çıkarmak ve ona bir değer katmak. Güvenlik, bana göre birçok borsa için ‘çerezlik’ bir iş.”

Zhao, daha sonra düzenleme konularına da değindi. Operasyonlarını yürüttükleri ülkelerin düzenleyici kurumları ile ilgili sürekli olarak konuştuklarını ve olumsuz bir durum hissettikleri ülkelerde ofis açmadıklarını belirten Zhao, aynı zamanda sektörde birçok dolandırıcının olduğunu ve bunun da kripto paraların itibarını olumsuz etkilediğini belirtti.

Zhao, sözlerine şöyle devam etti:

”Birçok insan dolandırıcılık yapmaya çalışıyor. Projeler, sırf borsalarda listelenmek için pek de hoş olmayan şeyler yapıyorlar. Bu da sektörün itibarına olumsuz yansıyor ve yakaladığımız hıza sekte vuruyor.”

Başarılı yönetici, Binance olarak dünyanın en etik ve kaliteli borsası olduklarını belirtirken, bunu sürdürmek için de yoğun bir çaba sarf ettiklerini ifade etti. Binance CEO’su, ayrıca Malta hükümetine de yaptıkları için teşekkürü borç bildiğini de sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment