Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su CZ: Launchpad, Çok Kritik Bir Uygulama

Binance platformunun CEO’su olan Changpeng Zhao, sektörün geneline ilişkin katıldığı bir yayında açıklamalar yaptı. Youtube’da yayın yapan Venture Coinist’e bir röportaj veren başarılı yönetici, Binance Launchpad’in kripto para piyasaları için çok kritik öneme haiz olan bir uygulama olduğunu ifade ederken Launchpad ile ICO’ların yeniden momentum kazanacağını düşündüğünü belirtti.

Zhao, Binance Launchpad üzerinde düzenlenen Bittorrent ICO’sunun, yeniden bu metodun önemini herkese hatırlattığını ifade ederken, şunları söyledi:

”ICO alanında müthiş bir serbestlik vardı ve bu da ciddi bir kaosu tetikledi. Çok fazla sıkıntı vardı. 5 sayfalık bir yazı yazan birisi 10 milyon doları cebe indiriyordu. Ayı piyasası da geldiğinde, artık deniz bitti ve düşüşler başladı. Bu sebeple de insanlar ciddi miktarda para kaybetti ve bu da, ICO sektörünün adının karalanmasına yol açtı.”

Binance Launchpad platformunda yer alacak projeleri çok titiz bir şekilde seçtiklerini ifade eden Zhao, bu platformun birçok girişimci için artık çok ciddi anlamlar ifade ettiğini belirtirken; sözlerini ise şöyle sonlandırdı:

”Kripto para dünyasının beklediği app geldi diyebilirim. Platformda yer alan projeleri seçerken, çok ciddi bir tarama yapıyoruz ve fiyatları düşük tutuyoruz çünkü henüz proje daha ortada yok. Tabii ki her proje başarılı olacak diye bir şey yok, farklı faktörler de hep işin içinde olacaktır ancak bizim ana amacımız bu şansı en aza indirgemek.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment