Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uphold Kullanıcıları En Çok XRP Tercih Ediyor: DASH ve BAT da Listede

Bulut temelli bir finansal hizmet platformu olan ve kullanıcılarının her türlü para birimi ve emtiayı direkt olarak göndermesini ya da takas etmesini sağlayan Uphold platformu 2018’e ilişkin istatistiklerini yayınlarknen, kullanıcılarının kripto paralara olan ilgisinin arttığını ifade etti.

Geride bıraktığımız yılın kripto para piyasalarındaki tüm paydaşlar için çok zorlu olduğunu ifade eden yetkililer, buna karşın platformda kripto para kullanımının arttığını söyledi.

Uphold’un geride bıraktığımız yılda kullanıcı sayısı ve cüzdan miktarında ilerleme kat ettiğini ve bir milyon kişiyi geride bıraktığını ifade eden yetkililer, kripto para kullanımı ile ilgili ise şu verileri paylaştı:

”Kripto para kullanım oranı uygulamada süreç boyunca artış yaşadı. En fazla kullanılan kripto para XRP olurken; BAT ve DASH’in yakaladığı ivme ise dikkat çekiciydi. BAT, bir önceki yıla göre platformumuzdaki miktarını 2 katına çıkarırken, DASH ise 3 katına çıkardı. Aynı zamanda Ethereum, Bitcoin Gold ve Bitcoin de ciddi artış yaşadı.”

XRP’nin artışının temel sebebi ise Brad Garlinhouse’un xRapid ile ilgili yaptığı açıklamalardan kaynaklanabilir. BAT’ın da son dönemde yakaladığı çıkış aslında pek de sürpriz değil. Son olarak DASH ile ilgili olarak Uphold raporunda şu ifadelere yer verildi:

”DASH kişiden kişiye, hızlı ve gizli bir para transferi yapılmasını sağlayan bir platform. Bu sebeple de, Uphold kullanıcıları arasında son derece popüler ve rakamlar da artarak devam ediyor.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment