Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su CZ: Sahte Hacim Raporlarının Yok Olması Önemli

Dünyanın en büyük kripto para borsası olarak da gösterilen Malta merkezli platform Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, yaptığı açıklamada sahte hacim raporlayan borsaların bundan sonra bunu yapmamalarının, sektörün daha efektif ve şeffaf bir şekilde büyümesi için çok kritik bir role sahip olduğunu açıkladı.

Zhao, Coin Telegraph’a verdiği röportajda, sektörün daha şeffaf olması için bu tarz şeylerin artık olmaması ve olmaması için de gündemde kalmasının efektif olacağına vurgu yaparken, şöyle konuştu:

”Sektörün daha iyi bir şekilde gelişmesi için bu tarz sahte hacim yayınlayan borsaların işin içinde olmaması önemli. Ancak elbette dönem dönem insanlar bunun Coin Market Cap ile ilgili olduğunu düşünüyor ki ben buna katılmıyorum. Onların çok basit bir raporlama sistemleri var. Her borsa, kendileri ilgili hacimleri o siteye sunuyor ve Coin Market Cap’te bunları yayınlıyor. O yüzden onlara yüklenilmesini pek de doğru bulmadığımı söylemem gerek.”

Zhao aynı zamanda bundan sonraki süreçte Binance olarak şeffaflığı arttıracak hamleler konusunda öncü olmaya devam edeceklerini de ifade ederken, Coin Market Cap’e de bir tavsiyede bulundu. Başarılı yönetici, sitenin bundan sonra sahte hacim raporladığını fark ettiği borsaları platformdan liste dışı etmeye karar vermesi durumunda, bunu yapan borsaların daha dikkatli olacağını söylerken; kripto para piyasalarının en iyi şekilde büyümesi için tüm paydaşların aynı şekilde şeffaf olması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment