Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su CZ’den Blockchain Ödemeleri Hakkında Açıklamalar

Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), blockchain ödemeleri ile ilgilendiğini belirterek mevcut kripto para cüzdanlarının dezavantajlarına değindi.

Binance CEO’su CZ 12-15 Nisan tarihinde Hong Kong’da düzenlenen Web3 etkinliğinde yaptığı konuşmasında, blockchain ödemeleriyle oldukça fazla ilgilendiğini dile getirdi.

CEO, kripto para cüzdanlarının kullanım bakımından zor olduğunu aynı zamanda güvenlik konusunda yeterince ideal standartlara sahip olmadığını ifade etti. Bu konuda yapılabilecek oldukça fazla geliştirme olduğuna dikkat çeken CZ, sektörün gelişmesi için yeterli potansiyele sahip olduğunu öne sürdü.

Teknolojinin yanı sıra regülasyonlara da değinen CEO, küresel regülasyon standartlarının şu an için fazlasıyla sıkı olduğunu belirtti. Ancak CZ, ilerleyen süreçte düzenleyici çerçevenin kripto para sektörüyle daha uyumlu hale geleceğini ima etti.

Uzmanlara göre Hong Kong, son zamanlarda kripto para ekosistemine dair yaptığı hamleler ile birlikte dünyanın yeni kripto merkezi için potansiyel bir aday.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!