Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su CZ’den Üstü Kapalı Boğa Sinyali!

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), medyada yer bulan kripto para piyasasının geleceğine dair endişe verici makalelerin düşüş trendinde sona yaklaşıldığını gösterdiğini ve bunun bir boğa sinyali olduğunu ima etti.

Binance CEO’su 7 Aralık tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı bir paylaşımda, ünlü ekonomi gazetesi The Economist’in How Goes Crypto to Zero (Kripto Nasıl Sıfırlanır?) başlıklı makalesinin ekran görüntüsüne yer vererek insanları bu tarz başlıkların neye işaret ettiğini düşünmeye teşvik etti.

Bu tür makaleler _ _ _ _ _ _ sinyalidir.

 

Daha önce birçok kez “Bitcoin Öldü” manşetlerini ele alan ve fikirlerini dile getiren CZ, bu tarz başlıkların dip seviyesini temsil ettiğini çünkü Bitcoin‘in tarihsel olarak bu haberlerin çoğalmaya başlamasıyla birlikte iyi bir performans gösterdiğini düşünüyor. Dolayısıyla CEO’nun yaptığı son paylaşım da Bitcoin’in dip seviyeye ulaştığı ve bunun bir boğa sinyali olduğu yönünde yorumlandı.

Öte yandan Binance CEO’su gibi aşırı şekilde karşılık bulmuş alım veya satım hareketlerinin uzun vadeli bir trend değişimine işaret ettiğini düşünen birçok kripto para aktörü bulunuyor. Ayrıca teknik analizin babası olarak bilinen Charles Dow’ın teorilerinde de piyasaların durmaksızın yükseliş veya çöküş haberleri yaymasının bir trend değişiminin en açık sinyallerinden biri olduğunun belirtilmesi de CZ’nin fikirlerini doğrular nitelikte görünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!