Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’sundan “Bitcoin Öldü” Haberleri Hakkında Açıklama: Dip seviyesini temsil ediyor

Dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), haberlerde “Bitcoin Öldü” manşetleri atılmaya başlandığında Bitcoin (BTC) satın alanların iyi bir iş çıkardığını söyledi ve son zamanlarda yapılan yanlış haberlere tepki gösterdi.

Binance CEO’su CZ, 20 Haziran Pazartesi günü Bitcoin’in dip ve zirve fiyatlarında atılan haber başlıklarını gösteren bir paylaşımı alıntılayarak Bitcoin‘in, tarihsel olarak her “Bitcoin öldü” haberlerinin çıkmaya başlamasının ardından iyi bir performans gösterdiğini ve mantık olarak bu manşetlerin “dip” seviyesini temsil ettiğini dile getirdi.

Tarihsel olarak konuşursak her “Bitcoin öldü” manşetinde Bitcoin satın alsaydınız, iyi bir iş çıkardınız. Mantık: Umutlarını kaybettiklerinde, işte o zaman “dip” devreye girer. Bunu veya gelecek için herhangi bir stratejiyi TAVSİYE ETMİYORUZ.

Son günlerde yapılan yanlış haberlere tepki

Ek olarak son günlerde yapılan yanlış haberlere değinen ve tepki gösteren Binance CEO‘su, “Binance Dibi Satın Aldı. 101.266 Bitcoin Ekledi” başlıklı bir haberi alıntılayarak şu ifadelere yer verdi:

Yanlış bir yazı daha. Binance’in soğuk cüzdanının bakiyesi arttığında bu, daha fazla kullanıcının Binance’e yatırdığı anlamına gelir. 

Paylaşımın ardından sadece geçtiğimiz gün içerisinde üç yanlış haber makalesini düzeltmek zorunda kaldığını belirten CZ ayrıca kendisine öz eleştiride bulunarak çok fazla haber okuduğunu ve bunu bırakması gerektiğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!