Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Celsius Network’den Çözüm Arayışları İçerisinde Açıklama: Zaman alacak

Kripto para borç verme (lending) ve staking platformu Celsius Network, platformda işlemleri durdurmasıyla ilgili çözüm arayışı içerisinde olduklarını ancak bunun zaman alacağını söyledi.

Geçtiğimiz hafta başında “piyasa koşulları” nedeniyle tüm transfer ve para çekme işlemlerini geçici olarak durduran Celsius, bir haftalık bir sürenin ardından 20 Haziran Pazartesi günü yaptığı resmi açıklamada çözüm arayışlarının devam ettiğini ancak zaman alacağını söyledi.

Para çekme, takas ve transfer işlemlerini duraklatmamızın üzerinden bir hafta geçti. Hedefimizin, likiditemizi ve operasyonlarımızı istikrara kavuşturmaya devam etmek olduğunu topluluğumuzun bilmesini istiyoruz. Bu süreç zaman alacaktır.

Celsius, açıklamada düzenleyiciler ve yetkililer ile temas halinde olduklarını ve bir çözüm bulma konusunda kararlılıklarını dile getirdiği şu ifadelere yer verdi:

Şirketimizin kuruluşundan bu yana bir önceliği olduğu gibi bu süreçte de düzenleyiciler ve yetkililerle olan açık diyaloğumuzu sürdürüyoruz. Bu duraklama süreci ve şirketimizin bir çözüm bulma kararlılığı konusunda düzenleyiciler ve yetkililerle çalışmaya devam etmeyi planlıyoruz. Topluluğumuzun çıkarları için hareket etmek önceliğimiz olmaya devam ediyor ve günün her saatinde çalışmaya devam edeceğiz. Devam eden desteğiniz için minnettarız.

Düzenli olarak her hafta cuma günü CEO Alex Mashinsky‘nin topluluktan gelen soruları yanıtladığı bir soru-cevap (AMA) etkinliği düzenleyen Celsius, durdurma kararının ardından geçen hafta gerçekleştirmediği etkinliğe topluluğa karşı sorumluluklarını yerine getirmeye odaklanmak amacıyla bir süre ara vereceğini söyledi.

Ayrıca kendisi ile ilişkilendirilen sahte sosyal medya hesaplarında artış gördüklerini belirten Celsius, topluluğu dikkatli olmaya çağırdı.

Celcius, durdurma kararının ardından Teksas ve Alabama dahil olmak üzere birçok ABD eyaleti tarafından soruşturma altında bulunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!