Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Ceo’su Duyurdu: Hong Kong Lisanslı Şirketten BNB Ağında Yeni Stablecoin!

Hong Kong düzenlemelerine tabi tröst şirketi First Digital, ABD Doları’na sabitlenmiş stablecoin’ini Ethereum (ETH) ve BNB Smart Chain (BSC) üzerinde piyasaya sürdüğünü duyurdu.

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) 1 Haziran tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, First Digital’ın FDUSD adlı ABD Doları’na 1:1 sabitlenmiş stablecoin’ini BSC’de piyasaya sürdüğünü açıkladı.

Konu hakkında basına verilen demeçte, stablecoin’in Ethereum (ETH) ve BNB Smart Chain ağında piyasaya sürüldüğü ve büyük borsalarla listeleme için görüşüldüğü bildirildi.

FDUSD’nin Asya’daki regüle finans kurumlarının bünyesinde bulunan yüksek kaliteli nakit ve nakit benzerleri ile teminatlandırıldığı ve “Hong Kong Tröst Yönetmeliği” kapsamında regüle bir tröst birimi olan First Digital Trust tarafından çıkarılacağı belirtildi.

First Digital CEO’su Vincet Chok konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bu stablecoin’in piyasaya sürülmesi, günlük işlemlere sorunsuz bir şekilde entegre edilebilecek güvenli ve verimli bir kripto para birimi sağlama misyonumuzda ileriye doğru atılan büyük bir adımı temsil ediyor dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!