Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su: Merkeziyetsiz Kripto Para Borsamız 2019 Yılının İlk Çeyreğinde Piyasaya Çıkabilir!

Yakın zamanda yaşanan 1Broker olayı, merkezi kripto para borsalarına olan güveni iyice sarsan ve kullanıcıları ”acaba?” diye düşündürten en güncel olaylardan birisi oldu.

Bunun yanı sıra borsalardaki manipülasyon ve düzenleme gibi konular da, kullanıcıların canını oldukça sıkmakta ve sırf bu sebeplerden ötürü bir çok kullanıcı merkeziyetsiz borsalara geçiş yapmaya veya ellerindeki fonları farklı borsalara bölüştürmeye başlamakta.

Dünyanın piyasa hacmine göre en büyük merkezi kripto para borsası Binance bile, kullanıcıların talebini karşılamak için kendi merkeziyetsiz platformunu çıkarmaya kararlı ve görünüşe göre tarih oldukça yakın.

Binance CEO: ”Evet Cumartesi Günleri de Hiç Durmadan Çalışıyoruz”

Geleneksel borsalara kıyasla çok genç bir platform olan Binance, kripto para platformlarının yanı sıra bir çok geleneksel borsayı bile geride bırakmayı başardı. Malta içerisinde bulunan borsa, dünya çapında bir çok kullanıcıya ev sahipliği yapıyor. Ağustos ayı gibi iyice belirginleşen ve Binance hesabından da doğrulanan Binance merkeziyetsiz borsası, CEO’nun açıklamasına göre 2019 yılının ilk çeyreğinde piyasaya çıkabilir.


Changpeng Zhao 29 Eylül tarihind attığı bir tweet ile de, merkeziyetsiz platformun oldukça yakın bir tarihte, ya bu yılın sonunda ya da diğer yılın başlarında çıkacağını müjdeledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment