Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Saat Üreticisi Hublot, Bitcoin’in 10. Yılı İçin Özel Saat Üretti!

İsviçre menşeli lüks saat üreticisi Hublot, 19 Eylül tarihinde yaptığı resmi bir açıklama ile yeni saati Big Bang Blockchain’i tanıttı. Yeni model yaklaşmakta olan Bitcoin’in 10. yılı şerefine özel olarak üretildi.

Hublot’un açıklamasında yer alan bilgilere göre, sadece 210 adet üretilen saat, üretim nedenine yakışır bir şekilde sadece Bitcoin ile satın alınabilecek. Sınırlı sayı olan 210’un sembolize ettiği şey ise, Bitcoin sayısının asla 21 milyonu aşmayacak olması.

Hublot modeli tanıtmak ve satmak için Octagon Strategy Limited (OSL) ile ortaklık imzaladı. Söz konusu firma satış öncesi süreçte müşteri verilerini paylaşacak Asya tabanlı bir dijital varlık brokerage platformu.

Özel üretim Big Bang Blockchain saatini satın almak öncelikle ürün için olan siteye kayıt olmak gerekiyor. OSL daha sonra verileri onaylayıp ödeme detaylarını mail olarak gönderecek. Yeni Hublot modeli 2019 yılının başından itibaren yeni sahiplerine ulaştırılacak.

Lüks İsviçre markası bunun yanı sıra blockchain teknolojisine de değindi ve söz konusu yeniliğin ”finansal sistem içerisindeki bir devrim” olduğunu vurguladı.

Aslında dünya devi saat markası Bitcoin’in yaklaşmakta olan 10. yılına hazırlanan tek kurum değil. Paris içerisindeki bir sanat müzesi de Bitcoin Sanat (D)evrimi isimli bir sergi duyurusunda bulundu ve sergi içerisinde ”kripto para birimlerinin potansiyelinin” gösterileceğini ifade etti.

Şanslı 210 kişinin kim olduğu ise 2019 yılına girerken açıklanacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment