Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su: Tüm Nakit Paramı Beş Yıl Önce Elden Çıkardım

Binance CEO’su Changpeng Zhao, sahip olduğu tüm itibari paraları bundan yıllar önce sattığını açıkladı.

Ticaret hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, kişisel yatırımları hakkında bir açıklama yaptı.

Changpeng bu açıklamaları Ran Neuner tarafından paylaşılan bir gönderiye cevap olarak paylaştı. Kripto para sektörünün meşhur isimlerinden Neuner, bugün erken saatlerde kendi Twitter hesabından bir gönderi paylaşarak düzenli olarak kripto para yatırımı yapmaya başlayacağını belirtti. Kendisinin paylaştığı gönderi şu şekilde:

“Bugün itibarıyla her gün bir miktar Bitcoin almaya başlayacağım.”

Neuner tarafından paylaşılan bu gönderi kripto para topluluğunda yoğun ilgi gördü. Bazı kripto para kullanıcıları Neuner’in bu kararını desteklerken bazıları Bitcoin’den başka kripto paralar hakkında tavsiyelerde bulundu. Ancak Neuner tarafından paylaşılan bu gönderiye en çarpıcı cevap Changpeng Zhao’dan geldi.

Binance’in CEO’su olan Zhao, kendi Twitter hesabından Neuner’in gönderisine yorum yaparak bunun aslında pek doğru bir karar olmadığını söyledi. Zhao tarafından paylaşılan gönderi şu şekilde:

“Bu da yanlış bir mantık. Ben elimdeki itibari paraların tamamını beş yıl önce sattım. Şu anda sadece önümüzdeki ay harcayacağım kadar itibari para ayırıyorum.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment