Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su SEC ve Bitcoin Tabanlı Altcoinler Gibi Birçok Soruyu Yanıtladı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Richard Teng topluluktan gelen soruları yanıtladı.

Geçtiğimiz ay Binance kurucusu Changpeng Zhao’nun (CZ) istifa etmesinin ardından koltuğa oturan Richard Teng toplulukla bir araya geldi. X üzerinde 12 Aralık tarihinde düzenlenen soru-cevap etkinliğinde konuşan Teng, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile devam eden davadan BRC-20 projelerine kadar birçok konuya değindi.

Teng Inscription olarak üretilen BRC-20 projelerinin büyük yatırımcılar tarafından benimsenme potansiyelinin olduğunu vurgularken burada yaşanabilecekler gelişmeler konusunda topluluğu uyardı.

Bununla birlikte Binance’e 4,3 milyar dolar değerinde ceza yazan SEC’nin dava sürecinde adil davranacağına dair güvenini kaybetmediğini belirten CEO, düzenleyicilerle uyum için çalışmak istediklerini vurguladı.

Binance’in halka açılıp açılmayacağı sorulduğunda, halihazırdaki sistemin verimli bir şekilde çalıştığını ve halka açılma planlarının olmadığını ifade etti.

Konuşmasının devamında tohum yatırımlara yönelik hamleleri 10 kat daha artıracağını öne çıkaran CEO, web3 ve blokzinciri alanında keşfedilmeyi bekleyen çok fazla başarılı projenin olduğunu dile getirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!