Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de Ayı Tuzağı Tehlikesi Atlatıldı: Yükseliş Sürecek Mi?

On-chain analiz platformu Santiment, kripto para piyasasının güncel dinamiklerine ilişkin dikkat çeken bir analiz paylaştı.

Santiment son günlerde yüksek volatil hareketlerle öne çıkan kripto para piyasasına yakın bir bakış attı. Analiz platformu tarafından 12 Aralık günü paylaşılan veriler, tüm bu karmaşa esnasında borsalardaki Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) sayısının giderek artmaya başladığını gözler önüne serdi.

Bununla birlikte yükseliş yönlü düşünen yatırımcılar için iyi haberlerini esirgemeyen Santiment, borsalardaki Tether (USDT) miktarının 6 ay öncesine kıyasla %6,9 daha fazla olduğunu belirtti. Santimen piyasadaki artan likiditenin olası bir boğa koşusu için gerekli olduğunu ima etti.

Borsalardaki USDT miktarının Bitcoin ve Ethereum’a kıyasla daha hızlı arttığına işaret ederken bu durumun yatırımcılara yeni alım gücü verebileceğini açıkladı.

Santiment kripto para piyasasının önümüzdeki süreçte daha iyi bir yere ulaşacağını düşünürken “ayı tuzağının” da geride kalmış olabileceğini belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!