Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su: Yasal Konulardan Dolayı Kar Paylaşımı Yapmamız İmkansız

Dünyanın günlük işlem hacmine göre en büyük kripto para borsası olan Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, İngiltere merkezli trading şirketi eToro’nun düzenlediği bir soru cevap etkinliğine katıldı.

Kısa sürede müthiş bir başarı gösteren ve harika bir hikaye yazan borsanın; elde ettiği karların bir kısmını platformun kendi kripto parası olan BNB yatırımcılarına dağıtıp dağıtmayacağı yönündeki soruya olumsuz yanıt veren Zhao, bu durumun BNB’nin yasal zemini dolayısı ile mümkün olmadığını açıkladı.

Zhao, bu tarz bir hamle yapmaları durumunda BNB’nin bir menkul kıymete dönüşeceğini ifade ederken, bunu da kimsenin istemeyeceğine vurgu yaptı.

Zhao, bu noktada dikkatli hareket etmeleri gerektiğini ifade ederken, bu tarz bir olayın artılarının, eksilerine göre çok daha az olacağını ve alınan riske değmeyeceğini de sözlerine ekledi.

Bilindiği üzere, son birkaç haftadır kripto para piyasalarındaki yatay seyre rağmen büyük bir artış yaşayan BNB, tırmanışını da sürdürüyor. Son olarak ilk 10 kripto para arasına girmeyi başaran ve 8. sıraya kadar çıkan BNB, bu noktada yatırımcılarını son derece memnun etti.

Zhao’nun dahi açıklamakta zorlandığını ifade ettiği bu artış ile ilgili olarak Multicon Capital’de Kyle Samani imzası ile yayınlanan araştırmada ise, Binance Coin’in bu yükselişine rağmen halen gerçek ederinin çok daha altında işlem gördüğüne vurgu yapıldı. Koin, zirve dönemi olan Ocak 2018’de 25 dolarken, şu an ise 11 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment