Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’sundan Altcoinler İçin Delist Açıklaması: Bir Şans Daha!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ) riskli tokenların yer aldığı “Innovation Zone”hakkında açıklamalarda bulundu.

Changpeng Zhao 10 Mayıs Salı günü sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Innovation Zone programının ayrıntılarına yer verdi. Bugün 18 farklı altcoin‘in Innovation Zone’a alınmasının ardından konuşan CZ, bundan sonraki süreçte gelişme göstermeyen projeleri direkt olarak delist etmeyeceklerini ve onları ilk olarak Innovation Zone bölgesine taşıyacaklarını belirtti.

Bu programı, söz konusu projelere gelişimlerini devam ettirmeleri için verilen son bir şans olarak niteleyen CZ, projelerin umursamaz şekilde gelişme göstermemeleri durumunda delist edilmelerinin kaçınılmaz olduğunu sözlerine ekledi:

Bazılarınızın önerdiği gibi, doğrudan listeden çıkarmak yerine, “ilerleme olmayan projeleri” önce inovasyon bölgesine taşıyacağız. Hala düzelmezlerse listeden kaldırabiliriz. Bir ara basamak daha.
CEO, gönderisine gelen “Neden bu kadar proje uçurumun kenarında?” tarzında bir soruya da yanıt vermekten çekinmedi. Bir projenin başarısız olabilmesi için milyonlarca neden olduğunu ve bunlardan birinin gerçekleşmesi halinde sorunların baş gösterdiğini belirtti.
Bir projenin başarısız olabilmesi için milyonlarca neden vardır ve ve bir tanesi gerçekleşirse büyük sorunlar ortaya çıkabilir. Öte yandan bir projenin başarılı olabilmesi için bunların çoğunu önlemesi gerekecektir.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!