Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’sundan Çarpıcı Dogecoin Açıklaması: Elon Musk Sayesinde!

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance CEO’su Changpeng Zhao’ya (CZ) göre ünlü girişimci Elon Musk Dogecoin’in (DOGE) ömrünü uzatmış olabilir.

Binance CEO’su CZ 17 Mayıs tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinde yayınladığı AMA yayınında, Dogecoin’in henüz sıfıra giderek ortadan kaybolmadığına şaşırdığını öne sürdü. Kullanım alanı oldukça sınırlı olan DOGE’un ömrünün Elon Musk desteğiyle bir miktar uzamış olabileceği CZ’nin ifadeleri arasında yer aldı.

CZ, konu hakkında şu ifadelerde bulundu:

Dogecoin aslında beni gerçekten şaşırtan bir meme coin. Süper uzun vadeli bir güce sahip. Uzun bir süre önce yok olacağını düşünmüştüm ancak Elon Musk’ın onun benimsemesi sanırım ömrünü uzattı.

CEO bunun yanı sıra DOGE’un şu anda oldukça popüler olduğunu ancak bu durumun risk taşıdığı gerçeğini etkilemediğini belirtti. Ayrıca CEO, herhangi bir meme coin veya NFT yatırımı olmadığının da altını çizdi.

Öte yandan CZ, meme coinlere karşı olmadığı söyledi. Bu kapsamda, Binance’in son zamanlarda popüler olan PEPE’i listelediğini hatırlatan CEO, kullanıcıların tercih ettiği kripto paraları destekleme eğiliminde olduklarını ima etti.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %21,1 değer kaybeden DOGE, son 24 saat içerisinde %0,4 yükseliş yaşayarak yazım itibariyle 0,074 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!