Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’sundan Yaşanan Soruna Yönelik İlk Açıklama

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), yaşanan teknik problem sonrası açıklamalarda bulundu. 

Binance’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı, “spot ticareti etkileyen bir sorun tespit ettikleri ve spot işlemleri geçici olarak askıya aldıkları” duyurusunun ardından Binance CEO’su CZ, Twitter’dan konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Binance’in para yatırma ve çekme işlemlerini durdurduğunu duyuran CZ, şu ifadelere yer verdi:

Ön bilgilere göre eşleştirme motorunda tuhaf bir hata meydana geldi. Problemi düzeltiyoruz. Tahmini 30 ila 120 dakika arasında çözülür. Para yatırma ve çekme işlemleri standart prosedür gereği durdurulmuştur. Müşteri fonları güvende.

CZ ayrıca bir kullanıcının açıklama sonrası Bitcoin (BTC) fiyatının düşmesine karşılık yaptığı yoruma, “En büyük borsa işlemleri durdurduğunda fiyat çok fazla hareket etmeyecektir. Küçük borsalarda fiyat hareket ederse Binance işlemleri geri başlattığında derin emir defterlerimiz fiyatı geri getirecektir ve bu kişilerin para kaybetmesine neden olacaktır. Traderlar bunu çok iyi bilir” ifadeleri ile cevap verdi.

Binance tarafından gelen açıklamalar sonrası Bitcoin fiyatında hareketlilik gözlemlenmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!