Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’sundan Yeni ICO Satış Modeli Önerisi Geldi

Binance’in bugün Launchpad platformunda gerçekleştirdiği üçüncü ICO olan Celer Network tokenlerinin satışı da kısa bir süre içinde bitti ve şirket 597 milyondan fazla token satarak 4 milyon dolara yakın bir gelir elde etti.

Ancak ilk gelen alır mantığı ile yapılan bu ICO’lara talep çok büyük olunca, haliyle bu konuda çeşitli sıkıntılar da yaşanmaya başladı. Birçok kişi bu ICO satışlarının şaibeli ya da sıkıntılı olduğunu dile getirirken bu satış modelinin sürdürülebilir olmadığından dem vurdu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Binance CEO’su Changpeng Zhao ise, yakın gelecekte yine Laucnhpad üzerinde yapılacak olan bu satışlarda farklı bir modelin izlenebileceğinin sinyallerini verdi.

Twitter üzerinden açıklamalar yapan dünyanın en büyük kripto para borsasının CEO’su, bundan sonraki süreçte ellerinde BNB bulunduran yatırımcılara ICO yapacak tokenleri verebileceklerini ifade ederken, sürecin tam anlamı ile netlik kazanmadığının da altını kalın harflerle çizdi. Zhao şunları yazdı:

”Kesin olmamakla birlikte, bundan sonraki satışlarda elinde BNB tutan kişilere tokenleri verebiliriz. Şu anda bu konu hakkında yaptığımız beyin fırtınası devam ediyor.”

Başarılı ismin yaptığı bu açıklama da kripto para sektöründe farklı tepkilere yol açtı. Zhao’nun yaptığı her hamle ile ustaca BNB’nin kullanım alanına ve fiyatına olumlu etkide bulunduğunu ifade eden otoriteler, aynı zamanda Zhao’nun şu anda kripto para sektörünün en güçlü kişisi olduğu yönünde de iddialarda bulundu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment