Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’sundan Zehir Zemberek Açıklamalar: Shitcoin’leri Listelemiyoruz!

Binance CEO’su Changpeng Zhao, yaptığı açıklamada borsanın listelemek için 400 BTC talep ettiği yönündeki iddialara cevap verdi.

Zhao, Twitter hesabından konuyla ilgili açıklamalar yaparken Expanse kurucusu Chris Franko’nun 400 BTC istendiği iddiasına açıklık getirdi.

Zhao, attığı tweette şunları söyledi:

”Shitcoin’leri değil 400, 4000 BTC verseler yine de listelemeyiz. BTC, ETH, XRP, NEO, EOS, XMR vs. bunların hiçbirinden para dahi almadık. Burada soru Binance ne kadar istiyordan çok; benim koinim Binance’de listelenecek kadar kaliteli mi, olmalıdır. Olay fiyat değil, senin projen. Git ve projene odaklan.”

Zhao, ayrıca Franko’nun tweetin screen shot’unu paylaşması ile ilgili de konuşurken, hiçbir şekilde Binance olarak listeleme fiyatlamalarını e mail üzerinden yapmadıklarını belirtti ve şunları söyledi:

”Franko’nun gösterdiği e mail uydurma ya da scam. Biz asla mailden bu fiyatlamaları yapmayız. Proje sahipleri de sahte e mailleri tanıyabilmeliler. Bunu yapamayan da koin çıkarmasın.”

Zhao’nun bu tepkisini haklı bulanlar kadar, Binance’in kripto para piyasalarının felsefesinin aksine tam bir merkezi dev olmaya gittiğini belirtip Zhao’yu eleştiren de birçok kullanıcı vardı. Taraflar arasındaki atışma bakalım devam edecek mi?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment