Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yatırımcı Kararsız: Koin Bülteni Fiyat Anketinde Sonuçlar Birbirine Yakın

Dün Twitter’daki saygı değer takipçilerimiz ile yaptığımız Bitcoin yıl sonu fiyat anketinde oldukça enteresan sonuçlar çıktı.

Anket, oldukça yakın oranlarla sonuçlanırken, Türk kripto para yatırımcısının Bitcoin fiyatına yönelik çok çeşitlilik gösteren fikirleri olduğu gözleniyor.

Twitter’dan yaklaşık 6 bin kişinin katıldığı Bitcoin’in yılbaşı fiyatı ne olur anketine katılan katılımcılardan yüzde 22’si fiyatın yıl sonunda 4000 doların altında kalacağını düşünürken, ankete katılanlardan %31’lik bir kesim ise, fiyatın 4-10 bin dolar arasında olacağını ifade ederken, bu seçenek ufak bir farkla zirveye oturdu.

Yine, yatırımcıların %27’si yılbaşında bir Bitcoin fiyatının 10-20 bin dolar arası olacağını belirtirken, katılımcıların 5’te 1’i ise Bitcoin’in yıl başındaki fiyatının 20 bin doları aşacağını belirtti.

Ankete katılan Professor isimli bir kullanıcı ise şunları söyledi:

‘Her sene bu sorular sorulurdu. Yine her zamanki gibi şaşırttı. Bu senede şaşırtacaktır. 100 bin dolar olması mümkün.” 

Yine, ankete katılan mad crpyto isimli kullanıcı ise fiyatın 15-17 bin dolar arası olacağını belirtti.

Levent Bolat ise, ”Anketin bu kadar yakın çıkması dahi sektörün ne denli manipüle edildiğinin bir göstergesidir. Teknik analiz vs. hak getire.” ifadelerini kullandı.

Siz de, tüm haberleri Twitter’dan takip edebilmek ve yeni anketlere katılabilmek için, bizi Twitter’da takip etmeyi unutmayın!

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment