Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’sundan Bitcoin Düşüşü Sonrası Paylaşım

Kripto para sektörünün lider borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), Bitcoin (BTC) ve kripto paraların ani bir şekilde değer kaybederken yatırımcılara ders niteliğinde bir tavsiyede bulundu.

CEO CZ 3 Mart tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, bazı yatırımcıların sürekli dipten alan yatırımcıları kıskandığını öne sürerek kripto para yatırımcılarına yarın “o” yatırımcı olmamaları konusunda imada bulundu. CZ, finansal piyasaların geneline dair bir çıkarımda bulunduğunu belirtirken birçok kullanıcı, bunun günün erken saatlerinde %5’in üzerinde düşüş yaşayan Bitcoin’e yönelik bir tavsiye olduğunu düşündü.

Kripto para piyasası aktörleri CZ’nin ifadeleri ile benzer doğrultuda görüş bildirdi. Aktörler, geçmişte de birçok defa Bitcoin ve kripto paraların çeşitli lokal düşüşler yaşadığını ve geriye bakıldığında bu düşüşlerin birçok yatırımcının hayalindeki alım seviyeleri olduğunu belirterek mevcut durumda “geleceğin hayal seviyesinde” olduğumuzu ima etti.

FTX iflası sonrası zorlu bir süreçten geçen kripto para odaklı yatırım bankası Silvergate’in ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) sunması gereken yıllık finansman raporlarını yetiştirememesi ve ekstra süre talep ettiğini beyan etmesiyle başlayan süreçte, Bitcoin ve Ethereum (ETH) %5’in üzerinde değer kaybederken kripto para piyasalarında 245 milyon dolarlık tasfiye gerçekleşti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!