Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Chain’e Geçen Kripto Paralarda Büyük Artış Yaşanıyor

Dünyaca ünlü kripto para borsası Binance’in, kendi ağına geçeceğini açıklamasının ardından, Binance’in bu yeni ağına geçen projelerde büyük artışlar yaşanıyor. Genelde düşük hacimli ve adını pek kimsenin bilmediği tokenler, Binance Chain’e geçen ilk projeler olarak dikkatleri çekerken; ağa geçeceğini ilk olarak deklara eden firma ise Mithril oldu.

Mithril tarafından yapılan açıklamanın ardından projenin kripto parası MITH büyük bir artış yaşarken, Binance CEO’su Changpeng Zhao da, Mithril ekibine Binance’in vizyonuna inandıkları için teşekkür etti.

Binance Chain’e geçişin açıklanmasının ardından Mithril’de yüzde 80’e varan bir artış yaşanırken, bu durum da MITH yatırımcılarını son derece memnun etti.

Mithril’in ardından kripto para sektörünün görece daha yakından tanıdığı bir başka proje daha Binance’in ağına geçeceğini açıkladı. Çin ekonomisi ve piyasaları hakkında pazar araştırmaları yapan platform Red Pulse’un kripto parası PHX de, Binance Chain’e geçeceğini açıklamasının ardından neredeyse yüzde 25’e varan bir artış yaşadı.

Son olarak, kripto para sektörünün gündemine ilk olarak Samsung’un Galaxy S10 telefon modeline yaptığı katkı ile gündeme gelen Enjin platformunun kendi kripto parası olan ENJ de, Binance’in bu yeni ağına geçeceğini açıkladı.

Aynı diğer projeler gibi, ENJ de bu açıklamanın ardından ciddi artış yaşadı.

Bu artış paterninin böyle devam edip etmeyeceği ise merak konusu haline gelirken, otoriteler bir sonraki projeyi bulmak için yoğun çaba sarf etmeye başladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment