Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Çin’e Geri Mi Dönüyor?

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance’‘in, Çin hükümeti ile ilgili bir alan adı ile kayıt yaptığı ortaya çıktı. The Block’un, halka açık devlet kayıtlarını kanıt göstererek yaptığı haberde, Çin Endüstri ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığının Binance’in alan adı Binance.cn’yi onayladığı onayladığı vurgulanıyor.

Alan adının Nisan ayında alındığı ve Shanghai Bi Nai Shi Information Technology LLC isimli bir şirkete kayıtlı olduğu görülüyor. Bunun Çince’deki Binance ifadesinin telaffuzuna yakın olması ise borsa ile ilgili bağları güçlendiriyor.

Binance Çin’e Dönüyor

Şirketin tek yasal temsilcisinin Junxi He olduğu görülüyor ve aynı kişinin adına kayıtlı iki şirket daha olduğu aktarılmakta. Üç şirketin de geçtiğimiz üç ay içerisinde kayıt edildiği ve Binance’e benzer bir isme sahip olduğu ifade edilmekte.

Bu da aslında Binance’in vatanı Çin’e geri dönmek için girişimlerde bulunduğunu gösteriyor. Binance ilk olarak Çin’de piyasaya sürülse de artan regülasyonlar nedeniyle ülke değiştirmek zorunda kalmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment