Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Coin Emin Adımlarla Tırmanışı Sürdürüyor – BNB, IOTA’yı Geçti!

Kripto para piyasası oldukça sert ve dalgalı bir 2018 son çeyreğinden sonra, 2019 yılına nispeten dengeli girmişti ki Ocak ayının son haftalarında bu da bozulmaya başladı.

Dün gelen Bitcoin ETF başvurusunun geri çekilmesi haberi ile kripto para piyasası nispeten küçük düşüşlerle kızıla boyansa da, bazı kripto para birimleri bunu kullanıp üst sıralara tırmanmaya devam ediyor. Bu yöntemin en bilinen örneği XRP‘nin geçtiğimiz tarihlerde Ethereum‘u geçmesine görülmüştü. Kasım ve Aralık ayı kripto para piyasası düşüşünde tutunmayı başaran XRP, olduğu yerde bekleyerek piyasa hacmine göre ikinci sıraya yükselmeyi başarmıştı.

Binance Coin Yükseliyor!

Ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance tarafından piyasaya sürülen Binance Coin ise, ilk piyasaya çıktığı konumdan bu yana inanılmaz yol kat etti ve hala kat etmeye devam ediyor.  Binance Coin’in yükselişinin arkasındaki en büyük sebepler ise, Binance kripto para borsasında işlem ücretleri için kullanılması ve Binance tarafından düzenli yapılan token yakma işlemleri şeklinde gösterilebilir.

Binance Coin’in whitepaper’ı konu hakkında şunları belirtmekte:

Whitepaper konu hakkında şunları ifade ediyor:

”Her üç ayda bir, elde ettiğimiz toplam kar miktarının %20’sini, tekrar BNB almak ve bunları yok etmek için kullanacağız. Bu süreci bütün BNB tokenlarının %50’sini satın alana kadar sürdüreceğiz. Bütün geri satın alma işlemleri blockchain üzerinde duyurulacak. Sonuç olarak 100MM kadar BNB’yi yok edip, ortada sadece 100M BNB bırakacağız.”

Basın saatine göre 12. sıraya yükselen ve IOTA’yı geride bırakan Binance Coin için işler şu sıralar yolunda gidiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment