Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Roger Ver: Bitcoin Cash ve Dash Ekonomik Özgürlük Getirmek İçin Beraber Çalışabilir!

Bitcoin Cash geçtiğimiz Kasım ayının başlarında 623 dolar seviyelerindeyken, yaşadığı hard fork, ağ bölünmesi ve daha sonraki eleştiriler yüzünden inanılmaz bir değer kaybetti ve adeta tepetaklak oldu. Bitcoin Cash’in en büyük destekçilerinden birisi olan Bitcoin.com CEO’su Roger Ver ise, bütün bunlara rağmen söz konusu kripto para biriminin 2017 yılında ilk piyasaya çıkışından beri projenin destekçisi oldu.

Ver, yakın zamanda Dash’ın önde gelen isimlerinden Joel Valenzuela ile yaptığı röportajda ayı piyasasının ve Bitcoin Cash hash savaşlarının yaşanma sebeplerine değindi. CEO ilk olarak 2018 yılının büyük bir düşüş yılı olduğunu ancak yine de aynı yılda ciddi anlamda alt yapısal gelişme yaşandığını ifade etti. Kripto para birimlerinin fiyatının, bir projenin başarısını ölçmek için doğru olmadığını da ekleyen Ver, ek olarak şunları ifade etti:

”Fiyat kripto paralar hakkındaki en az ilginç olan detaydır, bizim asıl bakmamız gereken şey bu dijital para biriminin aslında ne işe yaradığıdır. Eğer bir koin veya ağ herkes için ekonomik özgürlük getirebilirse, o zaman bu alanın başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Geçtiğimiz sene 2017 hypesi öldü ancak bu daha önce görülen bir kalıptı ve biz bunu gelecekte yine göreceğiz.”

Ver daha sonra Venezuela içerisinde halkın en çok kullandığı kripto para birimlerinden birisi olan Dash ile Bitcoin Cash’in ortak bir şekilde insanlara ekonomik özgürlük getirebileceğini ve mevcut ayı piyasasının bile bunu durduramayacağını vurguladı. Ver için kötü haber ise, Venezuela gibi ekonomik krizle boğuşan ülkelerde en çok kullanım gören kripto para biriminin Bitcoin olması olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment