Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance de Yarışa Dahil Oldu: Yeni Pazar Yerini Resmen Hayata Geçirdi!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Inscription pazar yerini resmen hayata geçirdi.

Binance 1 Şubat tarihili duyurusunda, Inscription tokenların alım-satımına ve ve listelenmesine olanak tanıyan platformunu kullanıcıların hizmetine sundu.

Söz konusu duyuruda, yeni yeni pazar yerinin BRC-20 tokenları, EVM tokenları ve diğer Inscription’ları destekleyeceği belirtildi. Kullanıcılar Inscriptions pazar yeri üzerindeki işlemlerini Binance Web3 cüzdanı aracılığıyla gerçekleştirebilecekler.

Binance sözcüsü tarafından The Block’a verilen demeçte, söz konusu pazar yerinin çok işlevli yapısına değinilirken 1 milyar dolar piyasa değerine ulaşan Ordinals (ORDI) üzerinden verilen örnek dikkat çekti:

Platformumuz yalnızca yazıt ticaretini desteklemekle kalmıyor, aynı zamanda BRC-20 ve EVM tokenlarının basımını (mint) da kolaylaştırarak işlem maliyetlerini düşürüyor. BRC-20 token ORDI’nin 1 milyar dolarlık piyasa değerine ulaşması ve çeşitli blok zincirlerinde 200 milyondan fazla yazıtın bulunması gibi önemli kilometre taşlarıyla birlikte, bu alana girişimizin gecikmiş olmaktan ziyade zamanında olduğuna ve Binance kullanıcılarının bu gelişen alanı keşfetmeleri ve bundan faydalanmaları için olgun bir anı işaret ettiğine inanıyoruz.

Kısa süre önce popüler kripto para borsası OKX’de BRC-20 gibi Inscription ağlarını destekleyeceğini açıklayarak bu konuda önemli bir adıma imza atmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!