Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance DENT’i Listeledi, Fiyatı Arttı

SysCoin konusunda yaşanan sıkıntılar ve hack tartışmalarının ardından, dünyanın en büyük kriptopara borsalarından birisi olan Binance için işler tekrardan normale dönmüş görünüyor.

Her zaman olduğu gibi Binance’in listelediği koinde kısa süreli bir yükseliş yaşanıyor ve bu trendden nasibini en son alan koin DENT oldu. Ocak ayı başında 0.1 dolarla rekor kıran koin, daha sonra fiyatından yüzde 93’lük bir kayıp yaşadı ve neredeyse 60 satoshilere kadar indi. Koin, artık yeni bir yükseliş fazı için hamlelere başlarken, Binance listelemesi bu anlamda önemli bir gelişme olarak öne çıktı.

Ancak sektörde Binance’in DENT’i listelemesi çok da pozitif karşılanmadı. Volalite uyarısı yapan otoriteler, DENT’in Binance’e para verip kendini listelettirdiğini ve bu sayede fiyatında düzeltmeye gitmeye çalıştığını ifade ederken, DENT’in borsada listeleneceği yönünde çıkan dedikoduları da buna kanıt olarak gösteriyorlar.

Ekip tarafından yapılan açıklamaya göre mobil datayı tokenize etme yoluna giden firmanın tüm ERC-20 tokenlerini desteklemesi beklenen uygulaması, yakın dönemde kullanıcılarla buluşacak. DENT’in buna karşın itibarını ve fiyatını yeniden inşa etme noktasında yolu daha var gibi görünüyor. Koin, Ocak sonrası düşen projelerden birisi olarak dikkat çekerken, DENT’in yaşadığı düşüşün boyutları diğer koinlere çok daha ciddi olmuştu.

Şu aşamada ETH ve BTC’ye karşı trade edilebilecek olan koin, USDT’ye karşı şu aşamada doğal olarak trade edilemeyecek.

Binance ayrıca, Mainframe (MFT) isminde bir koini de listelerken, bu koin ek olarak Binance Coin ile de ticari eş olarak kullanılabilecek.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment