Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Destekli Meme Coin Projesi Para Rekoru Kırdı: En Büyük Airdrop’u Yapabilir!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance destekli kripto para projesi, tarihin en büyük airdrop dağıtımına dair sinyal verdi.

Binance destekli Catizen, 9 Eylül tarihli paylaşımıyla kullanıcılarını heyecanlandırdı. Sadece bu ay içerisinde 34 milyon kullanıcıya ev sahipliği yaptığını belirten Telegram tabanlı oyun projesi, airdrop dağıtımının da bu ay tamamlanacağını aktardı.

Bununla birlikte Cointelegraph’a paylaşılan bir basın açıklamasına göre Catizen’in yayıncısı PLUTO Studio, TON ağının en büyük geliştirici grubu olan The Open Platform’dan açıklanmayan bir yatırım aldı.

Bu yatırımın saklanan boyutu düşünüldüğünde, airdrop dağıtımının da tarihin en büyüklerinden biri olabileceği akıllara getirildi.

Hızlı büyüme süreciyle dikkat çeken Catizen, 2024’ün başlarında Pluto’nun ilk yayın projesi olarak piyasaya sürüldü. O zamandan bu yana HashKey ve Binance Labs’tan da destek aldı.

Bir blog gönderisine göre, “HashKey, Catizen ve bünyesindeki diğer projelere, blockchain altyapı operasyonları için düzenleyici rehberlik ve teknik destek sağlayacak” şeklinde aktarıldı.

Bu ortaklık, HashKey’in TON ekosistemine ilk adımı ve Catizen’in şirketin ilk Web3 ortağı olduğunu gösteriyor.

HashKey Global’in yönetici direktörü Ben El-Baz, Cointelegraph’a verdiği özel röportajda, TON blockchain üzerindeki geliştirici sayısındaki hızlı artışın, HashKey’in bu projede yer alma kararının arkasındaki en önemli etken olduğunu söyledi. El-Baz, “Bu gelişme, ekosistem için canlı ve parlak bir dönemin başlangıcını işaret ediyor” diye vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!