Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Destekli Altcoin’in Fiyatı Visa Anlaşması ile Yükselişe Başladı!

Ether.fi (ETHFI), Visa ile birlikte dikkat çeken bir anlaşmaya imza attı.

Ethereum üzerindeki likit yeniden stake etme girişimi olan Ether.fi’nin “Cash” Visa kartı, kripto yatırımcılarının merkeziyetsiz finans (DeFi) yatırımlarını harcama parası haline getirmelerine yardımcı olabilir.

Ether.fi’nin kurucusu Mike Silagadze konu hakkında yaptığı açıklamada, merkeziyetsiz finans (DeFi) kavramını herkes için kullanılabilir hale getirmek için böyle ortaklıkların şart olduğunu dile getirdi:

Misyonumuz, DeFi’yi normal insanlar için gerçekten kullanılabilir hale getiren bir entegre uygulamalar paketi oluşturmaktır. Nakit sizin harcama hesabınızdır ve hayalimiz asla blok zincirinden çıkmak zorunda kalmamanızdır. Off-ramping”, nakit ve kripto arasında dönüşüm yapmanın sıkıcı (ve ücret yüklü) sürecini ifade eder.,

Silagadze, Ether.fi’nin kripto merkezi ödül programı sunmayı hedeflediğini ve geleneksel kredi kartlarının %15-30 arası faiz oranlarından farklı olarak DeFi pazarına göre şekillenen bir ücret yapısına sahip olacağını belirtti.

Ether.fi Cash’in Eylül ayında tüketicilere sunulması planlanıyor, ancak ABD gibi bazı büyük pazarlarda düzenleyici nedenlerle kullanılamayacak.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle yükselişe geçen ETHFI, kısa sürede %5,3 değer kazanarak 5 dolar bandına kadar tırmandı. Spot Ethereum ETF onayı da ETHFI’ye olumlu etki yaratmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!