Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Destekli Bitcoin Odaklı Altcoin Projesi Planlarını Açıkladı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance destekli Bitcoin (BTC) projesi, dikkat çeken bir yol haritası açıkladı.

Kripto para borsası Binance destekli, ilk Bitcoin restaking chain projesi olan BounceBit, yol haritasını paylaştı. Ekip tarafından yapılan paylaşımda, BounceBit Portal, BounceBit Chain ve BounceClub üzerindeki çalışmalar hakkında detaya yer verildi:

BounceBit’in üç geliştirme ayağı vardır ve her birinin belirlenmiş bir yol haritası vardır. Büyük yönümüz CeDeFi’ye odaklanmak ve zincirimizde çeşitli CeDeFi ürünleri yapmaktır.

Yol haritasında, yapısal olarak BounceBit’in üç ana sütun ile karakterize edilebileceğini ve bunların da BounceBit Portal, BounceBit Chain ve BounceClub özelinde şekillendiği belirtildi:

BounceBit Portal işletim sistemi olarak işlev görür. Sunduğumuz ürünlerle kolay etkileşime izin veren arayüzdür. BounceBit Chain, projenin yerleşim ve yürütme katmanıdır. BounceClub, CeDeFi’yi bir hizmet ve bir ekosistem olarak inşa etmek için Lego setidir.

Ekip, CeDeFi ürünlerinin Binance Megadrop ve Premium Yield gibi geniş ölçekte kanıtlanmış getirilere ve fizibiliteye sahip olduğunu vurguladı.

BounceBit, merkezi finans (CeFi) ve merkeziyetsiz finans (DeFi) olgularını birleştirerek CeDeFi adını verdiği bir kavram oluşturmaktadır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!