Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Destekli Borsa Altcoin’i İçin Yeni Bir Token Çıkaracak!

Binance destekli merkeziyetsiz kripto para borsası (DEX) PancakeSwap (CAKE), yönetişim etkisini ve likiditeyi artırmak acıyla yeni token çıkarmayı önerdi. 

PancakeSwap, yönetişimde oy hakkı için Vote-Escrowed Cake (veCAKE) isimli yeni bir token çıkarılmasını önerdi. Topluluk, mevcut durumda %99’dan fazla lehte oy kullandı.

Verilen bilgilere göre söz konusu teklif, CAKE sahiplerinin yönetişimde oy hakkını artırabilmek, havuzlardaki likiditeyi artırmak ve CAKE staking’i yapan cüzdanların ödüllerini artırmak için sunuldu.

Oylamanın böyle bitmesi durumunda yeni çıkarılacak kripto para, yatırımcıların oy güçlerini oldukça artıracak. veCake sahipleri, oylama hakkını başka platformlara devredebilecek ve bu sayede ekstra getiriler de elde edebilecek. 

Benzer bir hamleyi daha önce bir diğer DEX Curve Finance yapmıştı ve bu durum birçok DeFi platformu tarafından olumlu karşılanmıştı.

Teklife göre yeni token başlangıçta BNB Chain, Ethereum ve Arbitrum’daki likidite havuzlarını kapsayacak ancak ilerleyen dönemlerde diğer ağlara da genişleyecek.

CoinGecko verilerine göre son 24 saatlik periyotta %7,4 değer kaybeden CAKE, yazım esnasında 2,39 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!