Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Destekli Coin’de Airdrop Çöküşü: Fiyat Sert Düştü!

Sei blockchain geliştirme ekibi, gerçekleştirdikleri airdrop’a gelen yoğun ilgiye karşılık SEI almaya uygun cüzdan sayısını 3 katına çıkardı ve fiyat sert düşüş yaşadı.

Binance’in Launchpool projesi Sei’nin arkasındaki vakıf Sei Foundation 17 Ağustos tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, SEI’nin airdropuna yoğun bir ilgi gösterildiğini ifade etti.

Vakıf bu kapsamda Ethereum (ETH), Polygon (MATIC), Arbitrum (ARB), Solana (SOL), BNB Chain (BNB), Optimism (OP) ve Osmosis (OSMO) ağlarındaki cross-bridge (çapraz zincir) airdrop’a uygun olan cüzdan sayısını 3 katına çıkardıklarını duyurdu.

İlgili ağlarda vakfın güncellemesinden önce airdropa uygun 500 bin cüzdan varken bu sayı 1,5 milyona çıkarılmış oldu.

SEI fiyatı sert düştü

Bu doğrultuda Sei airdrop’unun fiyat üzerinde negatif etkisi oldu. CoinGecko verilerine göre Sei Foundation’ın airdrop talep platformunun açıldığını bildirmesinden bu yana SEI, 0,217 dolar seviyesinden 0,171 dolar seviyesine kadar geri çekilerek %20’den fazla düşüş yaşadı. SEI, yazım esnasında 0,179 dolardan işlem görüyor.

Geliştirici ekip, airdrop için 10 milyarlık toplam Sei arzının 3 milyar adetini ayırarak %30’luk bir tahsisat oluşturmuştu.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 17 Ağustos tarihinde Sei’yi yeni ödünç alınabilir varlık olarak izole ve çapraz marjin işlemlere eklediğini duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!