Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den 2 Coin’e Delist: Bu Pariteyi Marjinden Kaldıracak!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 2 altcoin’in daha Binance USD (BUSD) paritesini sürekli vadeli işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance 17 Ağustos Perşembe günü yaptığı resmi açıklamadaDogecoin (DOGE) ve Litecoin’e (LTC) ait BUSD marjlı işlem çiftini sürekli vadeli işlemlerden delist edeceğini duyurdu.

Açıklamaya göre Binance, TSİ bugün saat 17.00’de belirtilen altcoin pariteleri için kaldıraç düzenlemesi yaptı ve 24 Ağustos saat 12.00’de bütün açık pozisyonları kapatacak.

Binance, tüm bu işlemlerden sonra söz konusu altcoinlerin BUSD paritesini sürekli vadeli işlemlerden kaldıracak. Sürekli vadeli işlemlerde halihazırda sadece BUSD paritesi bulunmayan DOGE ve LTC, bu işlemlerden sonra tamamen delist edilmiş sayılmayacak.

Kullanıcılar, DOGE ve LTC için platformda bulunan spot işlem çiftlerinde ve Tether (USDT) marjlı vadeli işlem çiftlerinde ticaretine devam edebilecek.

CoinGecko verilerine göre DOGE son 24 saatlik periyotta %3,9 düşüşle 0,0665 dolardan, LTC %4 düşüşle 74,92 dolardan işlem görüyor.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!