Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Destekli Coin’de Güney Kore Etkisi ile Fiyat Zirve Yaptı: 3x Yükseliş!

Güney Koreli kripto para yatırımcıları CyberConnect’e gösterdikleri yoğun ilgiyle projenin yerel kripto parası CYBER’ın küresel fiyatlamanın %50 üstünde işlem görmesine neden oldu.

Binance’in launchpool projesi CyberConnect’in son 2 günde 3x‘e yakın yükseliş göstererek yerel kripto parası CYBER en yüksek seviyesine ulaştı. CYBER’a küresel çapta yoğun bir ilgi gösterilirken Güney Koreli borsalarda yaşanan fiyat ayrışmaları büyük dikkat çekti.

Güney Koreli kripto para borsalarından alınan veriler, yerel borsalardaki CYBER fiyatlamasının küresel fiyatlamadan keskin bir şekilde ayrıştığını ortaya koydu. Güney Koreli kripto para borsaları ve küresel borsalar arasındaki CYBER işlem fiyatı farkı neredeyse %70’e ulaştı. CYBER’ın Güney Koreli kripto para borsaları Bithumb, Upbit ve Coinone da sırasıyla 16,54 dolar, 15,23 dolar ve 15,17 dolar seviyesinden işlem görürken küresel borsalarda 9,94 dolar seviyesinden işlem gördüğü kaydedildi.

Ancak Güney Koreli kripto para borsaları, CYBER işlem fiyatı noktasında küresel borsalardan ayrışmış olmasına rağmen işlem hacmi bakımından liderliği bu sefer elde edemedi. CYBER işlem hacmindeki aslan payı, CYBER/USDT işlem çiftinde sahip olduğu 145 milyon dolarlık devasa hacimle dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in oldu.

Güney Koreli kripto para borsaları ise CYBER/KRW ve CYBER/BTC işlem çiftlerinde toplamda 70 milyon doların üzerinde işlem hacmi kaydetti. Ünlü kripto para borsaları Binance, Bybit ve Bitget’de CYBER fonlama oranları negatif olarak %1,5 ve %2,04 arasında değişti.

Binance’in 37. Launchpool projesi olan CYBER’ın Güney Kore borsalarında fiyat bakımından yaşadığı pozitif ayrışma, ülkedeki sıkı kripto para mevzuatları ile bağdaştırıldı. Geçmişte yine bir Binance Launchpool projesi olan Sei (SEI) de dahil birkaç altcoin’de daha benzer vakalar yaşandığı hatırlatıldı.

CoinGecko verilerine göre 2 gün gibi kısa süre içerisinde 3,577 dolar seviyelerinden %190 artışla 10,35 dolar seviyelerine yükselen CYBER, yazım itibariyle 9,94 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!