Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance DEX’in Ana Ağı, Binance Coin’in Değerini İki Katına Çıkartabilir!

Ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsası konumundaki Binance, uzun bir süreden beri kendi merkeziyetsiz kripto para borsasını piyasaya süreceği haberi ile büyük bir beklenti yaratmıştı. Borsanın kendi kripto para birimi Binance Coin geçtiğimiz ay içerisinde ani bir ivme yakalamış ve top 10 arasına girmeyi başarmıştı.

20 Şubat tarihinde Binance DEX’in beklenen test ağı piyasaya sürüldü ve çok fazla eleştiriye rağmen bu gelişme BNB‘ye çift haneli bir yükseliş getirdi. Eleştirilerin en yaygın olanı, Binance’nin temel olarak ‘gerçek’ bir merkeziyetsiz kripto para borsası sunmak yerine, bunun bir benzerini piyasaya sunmuş olması olarak öne çıkıyor. Kullanıcılar borsanın hala Binance tarafından kontrol edilebildiğini ve tek farkın hacklenmelere karşı daha fazla dayanıklılık olduğunu vurgulamakta.

Aynı Ethereum’un ETH’si gibi Binance Coin de bir hizmet tokeni olarak öne çıkmakta ve Binance Chain ağı ve Binance DEX içerisinde yapılan işlemler için kullanım görmekte. Binance’nin merkeziyetsiz kripto para borsasının test ağının yaptığı etkiye bakacak olursak, Binance Coin’in ana ağın başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesi durumunda yaşayacağı yükselişi tahmin etmek pek zor gözükmüyor.

Binance Coin basın saatine göre dünkü yükselişi yeniden düşüşe bıraktı ve %2.55’lik bir değer kaybı yaşamakta. Toplam piyasa hacmi olarak 1.5 milyar dolara kadar dayanan BNB’nin birim fiyatı ise 10.55 dolar seviyelerinde. Binance Coin bu yükseliş ile her an Tron’u geçebilir ve top 10 içerisinde yeni bir değişime neden olabilir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment