Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Duyurdu: Bir Ülkede Daha Merkez Açıyor

Hacim bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Gürcistan’da yeni bir bölgesel merkez açacağını duyurdu.

Binance 27 Mart tarihinde resmi web sitesi üzerinde yayınladığı duyuruda, Gürcistan’da yetenek kazanımını hızlandırmak, kripto kabulünü artırmak ve blockchain eğitimini teşvik etmek için yeni bir bölgesel merkez kuracağını açıkladı.

Mevcut durumda 25 kişiden oluşan ekibin 2023 yılının sonuna kadar düzinelerce işe alım yapacağı, bölgede kripto para sektörüne dair istihdam yaratılmasını sağlayacağı ve blockchain teknolojisine yönelik eğitimleri yaygınlaştıracağı belirtildi.

Binance Bölge Direktörü Vladimir Smerkis, Gürcistan’ın kripto para sektörü konusunda bölgenin en yenilikçi ülkelerinden biri olduğunu ve Binance’in Gürcistan’da yerleşik aktörler tarafından oldukça yoğun ilgi gördüğünü belirtti.

Binance Gürcistan Genel Müdürü Giorgi Chagelishvili ise konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Gürcistan’daki yeni merkezimiz hükümet ve regülatörlerle başlattığımız çift taraflı yapıcı diyaloğun devamı kapsamında oluşturuluyor. Kurulacak merkez sayesinde ülkedeki işe alma programını geliştireceğiz ve borsanın bölgesel varlığına daha fazla odaklanacağız.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!