Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance ETH/USDT Paritesindeki Kaldıraç Oranını 75 Kata Çıkardı

Binance, vadeli işlem platformundaki Ethereum paritesiyle ilgili yeni bir duyuru yayınladı ve bu işlemlerin kaldıraç oranını artırdığını açıkladı.

Oran Yükseldi

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance bundan birkaç hafta önce kendi vadeli işlem platformunu açtı.

Binance Futures kullanıcıları şu anda platformda Bitcoin ve Ethereum gibi kripto paraları kullanıp vadeli işlem ticareti yapabiliyorlar. Bu kullanıcılar artık özellikle Ethereum ile yaptıkları işlemlerde çok daha fazla para kazanabilecekler.

Binance’in kısa süre önce yaptığı açıklamalara göre kullanıcılar artık ETH/USDT paritesiyle yaptıkları işlemlerde 75 kata kadar varan kaldıraç oranlarını kullanabilecekler.

Bu oranın yüksek olması belirttiğimiz üzere kullanıcıların daha fazla para kazanabilecekleri anlamına geliyor. Ancak bu noktada bunun daha fazla risk anlamına geldiğini de belirtmek gerekiyor. Yüksek kaldıraç oranlarıyla işlem yapan yatırımcılar yüksek oranlarda paralar kazanabilecekken yine yüksek oranlarda para da kaybedebiliyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment