Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Ethernity Chain’i Listeleyeceğini Açıkladı

Kripto para borsası Binance, salı günü yaptığı açıklamada Innovation Zone platformundaki kullanıcıların Türkiye saati ile 09:00’dan itibaren Ethernity Chain (ERN) ile işlem yapabileceğini duyurdu.

Binance’in açıklamasına göre Ethernity Chain için Binance Coin (BNB), USDT ve BUSD pariteleri açılacak. Alım-satım işlemleri 09:00 itibarıyla, para çekme işlemleri ise çarşamba günü aynı saatte başlayacak.

Yakın zamanda Keep Network, Tornado Cash gibi kripto paraları listeleyen Binance; Innovation Zone’a Ethernity Chain’den önce en son Mdex’i (MDX) eklemişti.

Kısaca: Ethernity Chain (ERN) nedir?

Nic Rose Ntertsas tarafından kurulan Ethernity Chain, özel non-fungible tokenların (NFT) yer aldığı bir platform. Sanatçılar, içerik üreticileri vb., Ethernity Chain üzerinden ürettikleri NFT’leri açık artırma yoluyla satışa çıkarabiliyor, satıştan elde ettikleri gelirin bir kısmını yardım kuruluşlarına bağışlayabiliyorlar.

Ethernity Chain’in, Ethereum tabanlı ERN adı altında bir kripto parası bulunuyor. ERN sayesinde Ethernity Chain’deki havuzlara likidite sağlanıyor, ANFT üretilebiliyor, staking yapıp faiz kazancı elde edilebiliyor ve yine ERN sayesinde, Ethernity Chain’in idaresinde söz sahibi olunabiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!