Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Fiyatı Aniden Uçurdu: Bugün Yeni Bir Altcoin Listeleyecek!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yüksek riskli tokenları belirttiği “Seed Tag” etiketi altında yeni bir altcoin listeleyeceğini duyurdu.

Binance 24 Kasım tarihinde yaptığı duyuru ile TSİ 24 Kasım saat 12.00’de Opensea’nin rakibi NFT pazar yeri Blur’un yerel kripto parası BLUR’u listeleyeceğini açıkladı.

Yaptığı açıklamada BLUR yatırma işlemlerinin halihazırda başladığını belirten Binance, çekme işlemlerinin TSİ yarın 09.00’da başlayacağını bildirdi.

Binance söz konusu listeleme ile birlikte yatırımcılara BLUR/BTC, BLUR/USDT ve BLUR/TRY olmak üzere 3 farklı işlem çiftiyle alım-satım imkanı sağlayacak.

Binance ayrıca BLUR’u listeledikten 48 saat içerisinde ticaret botlarının aktif olacağını ve altcoin’i izole marjin işlemlere ekleyeceğini belirtti.

BLUR, diğer kripto para birimlerine oranla daha riskli hareketler sergileyebileceğini ve yüksek volatilite içerebileceğini belirten Seed Tag etiketi ile piyasaya sürülecek.

CoinGecko verilerine göre Binance’den duyuru ile birlikte atağa kalkan BLUR, 0,55 dolardan %20’ye yakın ani bir artışla 0,643 dolara yükseldi. BLUR, yazım esnasında 0,64 dolardan işlem görüyor.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!