Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Gelecek Vaat Eden Startup’ları Bulma Girişimini, 5 Yeni Bölgeye Taşıyor

Ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsası sayılan Binance, her gün yeni bir gelişme ile karşımıza çıkmakta. Binance borsasının yatırım ve araştırma kolu Binance Labs, CoinDesk kaynağına aktardığı bir bildiride, gelecek vaat eden startup firmalarını bulmak için başlattığı programını beş yeni şehre daha taşıyacağını açıkladı. Söz konusu şehirler ve ülkeler sırasıyla Berlin, Buenos Aires, Lagos, Singapur ve Hong Kong olarak açıklandı ve 2019 yılının Mart ayında bunların başlatılacağı vurgulandı.

Firmanın uygulamaya koyacağı program, ilk aşamalardaki blockchain projeleri için 10 haftalık bir eğitimi ve yetiştirmeyi de içeriyor. İlk eğitim yerlerinden birisi olan San Francisco’nun eğitiminin, bu Cuma bitmiş olması planlanmakta. Binance Labs önümüzdeki yıldan itibaren ilk olarak üç haftalık bir eğitim ile Singapur’a uğrayacak ve oradan sırasıyla 2019 yılının Mart ayına kadar belirttiği bütün şehir ve ülkelere uğrayacak.

Program ilk duyurulduğunda 500 adet başvuru arasından sadece 8 takım seçilmişti ve bunların her biri 500.000 dolarlık bir ödüle sahip olmuştu. Binance Labs yöneticisi Ella Zhang, firmanın San Francisco içerisinde 2019 yılında iki yeni katılımcıyı daha kabul edeceğini açıkladı.

Zhang yaptığı açıklamanın devamında Hong Kong içerisindeki startup’ın ve sunduğu çözümün, özellikle geleneksel finans sektörü için önemli bir gelişme getireceğini iddia etti. Bu yılın aksine, 2019 yılında verilecek olan ödüller 500.000 dolar değil, 250.000 dolar olacak ve katılacak takımların sayısı ise kalite ve katılımcıların sayısına orantılı olarak seçilecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment