Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Geri Sayımı Bitmek Üzere!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance, dünyanın en büyük kripto para piyasalarından birisi konumundaki ABD’ye kapılarını kapatmaya hazırlanıyor. Binance geçtiğimiz Haziran ayında ABD’li regülatörlerin baskısından dolayı pes ettiğini açıklamış ve artık ABD’li kullanıcılara başka bir platform ile hizmet vereceğini vurgulamıştı.

ABD’li kullanıcılar o tarihten beri Binance borsasını kullanmaya devam edebildi ancak bu kullanım hakkı 12 Eylül tarihinde sona erecek. Kripto para piyasası özellikle ABD gibi büyük hacimli bir piyasaya sahip bölgenin Binance’a erişiminin geçici de olsa sonlanacak olmasından dolayı büyük bir endişeye kapıldı ve bunda haklılık payı da yok değil. 

Özellikle sahip olduğu token desteği ile yükseliş elde eden Binance’nin ABD içerisinde piyasaya sürülecek olan Binance US platformunda hangi kripto para birimlerinin listeleneceği tam olarak belirlenmese de, borsa konu hakkında yaptığı açıklamada 30 ”olası” kripto parayı sergiledi.

Binace’nin küresel kripto para platformunda olup da Binance US üzerinde listelenmeyen kripto para birimlerinin önümüzdeki aylarda ciddi bir hacimsizlik ve dolaylı yoldan düşüş yaşayacağı tahmin edilmekte. Binance’nin delist etme nedenlerinden birisinin de hacimsizlik olduğu düşünülecek olursa, birçok yatırımcı şu an endişe ile Binance US açıklamalarını beklemeye başladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment